Urban gCrew - C2 ULTRAS

Sektion 12 ONTOUR

MERCHANDISE

Urban Boys

Urban Boys har altid været en underfraktion til UC, hvor medlemmerne består af unge i alderen 16-21år. På denne måde fungere UB som et springbræt for de unge til UC. Det unikke er, at man har muligheden for at avancere og være fuldgyldig UC'er gennem sit arbejde over en ubestemt periode i UB. Det vil altså sige, at man starter i UB, og uanset om man er 17,18 eller 20, så kan man, hvis man viser den rette holdning, hurtigt bevæge sig fremad og blive en del af Urban Crew. Samtidig får man også langt flere muligheder for at påvirke de mekanismer, der er mulige at ændre omkring det Københavnske fan-miljø, når man er en del af Urban Crew.

Hvorfor alderen 16-21?
UB er et alternativ til de unge mennesker , der gerne vil være en del af det Københavnske fan-miljø og vil være med, der hvor det virkelig sker. Du kan sagtens være medlem af FCKFC samtidig med, at du er en del af UB det eneste der forventes er lidenskab, engagement og loyalitet for F.C. København. Vi skal med høje råb og sange kunne høres både i Parken , og når vi gæster andre byer.
Aldersgrænsen på 16år er en vurdering fra UC's side om, at når man har nået den alder, har man gjort sig nogle overvejelser, som man ikke har gjort sig som 13,14 eller 15-årig. Derudover betyder det også, at der ikke er nogen, der skal agere pædagoger for de yngste, når vi er på diverse udebane, men at de må tage vare på sig selv.

Hvordan du bliver en del af UB?
Hvordan du er som person, eller hvordan du klæder dig til fodbold, er for såvidt ligegyldigt, sålænge du ikke bare står og ser fodbold. Disse typer er der mange af i det Københavnske fan-miljø i forvejen, så du skal kunne høres og gerne gå forrest, når sange og råb startes. Kender du ikke nogen, der er en del af UB, kan du starte med at henvende på nedenstående mail, eller tage fat i nogle af os. Du kan ligeledes henvende dig til folk fra UC, så skal de nok sørge for, at du får fat på de rette. Og man er selvfølgelig altid velkommen til at henvende sig til UB på stadion, og give den gas med os, find UB dér hvor tribunen koger. Desuden er man også velkommen på Livjægerkroen, hvor man kan tage en pilsner med os - find UB der hvor humøret er højst.

Det skal pointeres, at da gruppen også har en masse aktiviteter uden for fodbolden, der styrker sammenholdet, går det ikke at du befinder dig for langt fra København. UB har som UC en masse aktiviteter, der nogle gange betyder at det er rart at man kan få fat på folk inden for rimelig kort tid, og det er vores erfaring at de medlemmer der bor nærmest der hvor det sker, holder længst.

Mail: urbanboys@urbancrew.dk

Mail: urbanboys[a]urbancrew.dk